Uitnodiging Inloopbijeenkomst resultaten locatieonderzoeken nieuw muziekcentrum

  • 27 augustus 2020 16:00 tot 20:00
  • locatie: Oosterpoort (foyer grote zaal)
Direct opslaan in uw agenda

 

Inloopbijeenkomst resultaten locatieonderzoeken nieuw Muziekcentrum Groningen op donderdag 27 augustus in De Oosterpoort 

 

In de foyer van de Grote Zaal in De Oosterpoort worden de resultaten van de verkenning naar een nieuw muziekcentrum op de locaties Stationsgebied Zuid en Vrydemalaan op panelen gepresenteerd. U kunt deze presentatie bezoeken tussen 16.00 en 20.00 uur. Aanmelden is verplicht. Onderstaand leest u hoe dat in z’n werk gaat. 

 

Het einde van de levensduur van De Oosterpoort is in zicht; de onderhoudskosten worden steeds hoger en het gebouw voldoet niet meer aan de eisen en wensen van artiesten en publiek als het gaat om de omvang, de faciliteiten, de sfeer en de akoestiek van de zalen.  

De constatering in 2017 dat De Oosterpoort niet toekomstbestendig te maken is, was aanleiding voor de gemeenteraad om een verkenning te starten naar een nieuw Muziekcentrum op de twee meest kansrijke locaties: Stationsgebied Zuid en Vrydemalaan. Het Muziekcentrum moet over 10 jaar klaar zijn om in gebruik te nemen. 
 

Meer informatie? 

Graag gaan medewerkers van de gemeente met u in gesprek over de onderzoeksresultaten van beide locaties. Tijdens de inloopbijeenkomst kunt u vragen stellen en een reactie geven. 

 

Hoe kunt u deelnemen

Registratie voor de inloopbijeenkomst is vanwege corona verplicht en kan via https://opsb.tw.de-oosterpoort.nl/mtTicket/performance/104075?stlt=opsb  

Wees er op tijd bij want het aantal beschikbare plekken per tijdslot (45 minuten) is beperkt en vol is vol. Lees voordat u naar de inloopbijeenkomst komt de volgende informatie over een veilig bezoek goed door: www.spotgroningen.nl/nieuws/veilig-naar-voorstellingen-en-concerten/ 

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo