Uitnodiging videogesprek Begroting 2021 Sportkoepel

  • 02 november 2020 19:30 tot 21:30
  • locatie: online
Direct opslaan in uw agenda

Onderwerp: Begroting 2021 Sportkoepel

 

Aan de raadsleden met sport in hun portefeuille

Geacht raadslid

Op 4 november bespreken meningsvormende commissies de begroting, waar op 11 november door de raad over wordt gestemd. Als Sportkoepelbestuur bereiden wij ons voor op de behandeling. Zoals u ongetwijfeld zult weten, kijken wij als belangenbehartiger van de verenigingssport in Groningen al enige jaren specifiek naar de wijze waarop de gemeente Groningen sport bekostigt. Deze analyse van de sportbegroting levert inzichten op die voor beleidsmakers interessant kunnen zijn voor het doorgronden van de situatie en helpt bij het maken van keuzes. 

Onze inzichten zullen wij u uiterlijk vrijdag 30 oktober doen toekomen.

Daarnaast nodigen wij u uit om op maandag 2 november vanaf 19.30 uur deel te nemen aan een video-gesprek over de inhoud van het stuk. Wij maken u dan graag deelgenoot van de achtergronden en stellen u in de gelegenheid vragen te stellen over onze opstelling.

Wilt u mij uiterlijk woensdag 28 oktober melden of u wenst deel te nemen aan het video-gesprek, dan kunnen wij op basis van de aanmeldingen bezien hoe wij het technisch gaan vormgeven. Over het hoe en wat wordt u dan later geïnformeerd.

Vriendelijke groeten, Ad Molenaar

Secretaris Sportkoepel Groningen
secretaris@sportkoepelgroningen.nl
www.sportkoepelgroningen.nl