Uitnodiging raden en Statenbijeenkomst verstedelijkingsstrategie

  • 17 september 2021 14:00 tot 16:00
  • locatie: Best Western Hotel Groningen Plaza
Direct opslaan in uw agenda

Geachte raads- en Statenleden,

 

Wij hebben u uitgenodigd voor onze bijeenkomst op 17 september 2021 in Best Western Hotel Groningen Plaza (Laan Corpus den Hoorn 300, 9728 JT Groningen). De bijeenkomst start om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Na afloop drinken we een glas op het 25-jarig bestaan van Regio Groningen-Assen. Ter voorbereiding op deze bijeenkomst ontvangt u de Verstedelijkingsstrategie van de regio Groningen-Assen. U treft deze in de bijlage aan.

 

Tijdens deze bijeenkomst wordt u bijgepraat over de Verstedelijkingsstrategie voor de regio Groningen-Assen door de proces/projectleiders Jan Kleine (Pau) en Nynke Jutten (De Zwarte Hond). U kunt na hun toelichting uw vragen stellen en opmerkingen maken over de strategie. De strategie vormt de opmaat voor een voorstel voor een bestuursakkoord dat wordt vastgesteld in de Stuurgroep van de RGA van 28 oktober aanstaande.

 

U kunt zich tot 10 september nog aanmelden via onze website: https://regiogroningenassen.nl/35633aanmelden/

 

Voor deze bijeenkomst zijn de geldende coronamaatregelen van toepassing. Dit houdt in:

  • 1,5 meter afstand houden tot elkaar
  • de gezondheidscheck toepassen.

 

De gezondheidscheck treft u ook in de bijlage aan. Mocht u één van deze vragen met 'ja' beantwoorden, dan verzoeken wij u om u voor deze bijeenkomst af te melden.

 

Met vriendelijke groet en hopelijk tot de 17de,

 

B.G. de Boer

Secretaris/Directeur