Regenboogsymposium Groningen

  • 14 oktober 2021 14:00 tot 17:30
  • locatie: Hattrick's Pub, Club 1971 te Boumaboulevard 41
Direct opslaan in uw agenda

Een veilig sportklimaat, genderdiversiteit en meer sociale acceptatie van LHBTI'ers. Daarover ging het derde Groningse regenboogsymposium op 14 oktober 2021 in de Euroborg, Groningen. Bestuurders en ambtenaren van gemeenten en provincie, vertegenwoordigers van COC Groningen & Drenthe en Discriminatie Meldpunt Groningen, andere maatschappelijke organisaties en mensen uit de doelgroep(en) gingen hier in gesprek over actuele thema's en vraagstukken en deelden hun kennis op het gebied van LHBTI-emancipatie.  Van het symposium is een kort videoverslag gemaakt waarin sprekers iets vertellen over hun bijdrage. Terugkijken kan via deze link.

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo