Opening twee tentoonstellingen en lancering nieuwe website rond H.N. Werkman

  • 05 november 2021 16:00 tot 18:00
  • locatie: GRID Grafisch Museum Groningen
Direct opslaan in uw agenda

Geachte heer/mevrouw,

 Graag vragen we uw aandacht voor de uitnodiging in de bijlage. Op vrijdag 5 november aanstaande, om 16 uur, openen we in GRID twee tentoonstellingen en lanceren we onze nieuwe website rond H.N. Werkman. 

We vragen u uw komst te bevestigen via reserveringen@gridgroningen.nl

 Corona

Komende dinsdag is er een persconferentie van het kabinet, waarin naar alle waarschijnlijkheid nieuwe maatregelen worden afgekondigd. Houdt u er rekening mee dat dit onder meer kan betekenen dat we u moeten vragen naar uw coronapas en/of dat u een mondkapje moet dragen.

 

Maar het belangrijkste is: we verwelkomen u van harte!

Vriendelijke groet,

 Fronique Oosterhof | algemeen directeur

GRID Grafisch Museum Groningen