Webinar, 25 november 2021, over niet-aangeboren hersenletsel -'Thuis begint het pas'

  • 25 november 2021 15:30 tot 17:00
  • locatie: Digitaal
Direct opslaan in uw agenda

Professionals opgelet! Kom je in je werk wel eens iemand tegen met niet-aangeboren hersenletsel? Wil je meer inzicht in de gevolgen voor de getroffene en zijn naasten in de thuissituatie? En wat jouw rol als professional kan zijn om hen daarbij te ondersteunen? Meld je dan aan voor dit gratis webinar.

Voor wie?
Dit gratis webinar is interessant voor professionals, o.a. werkzaam in de zorg, sociale
wijkteams, in de huisartsenpraktijk, in het sociale domein, mantelzorgers, beleidsmedewerkers bij gemeenten, bij woningcorporaties, politie of justitie, uitkeringsinstanties, in publieke zaken of de schuldhulpverlening.

Zie bijlage voor de volledige uitnodiging en voor aanmelden.