Werksessie Open Oproep Anders Werken aan Wonen , GRAS

  • 17 februari 2022 13:30 tot 15:30
  • locatie: GRAND THEATRE, Groningen
Direct opslaan in uw agenda

GRAS organiseert op donderdag 17 februari een werksessie in het Grand Theatre. Dat doen we in het kader van de Open Oproep Anders Werken aan Wonen van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Hoe pakken we de complexe woonopgave waarvoor we in Nederland staan op een duurzame, inclusieve manier aan? Vanuit de huidige én toekomstige woonbehoeften?


Met deze Open Oproep stelt het Stimuleringsfonds ontwerpers in staat om in samenwerking met overheden, organisaties, deskundigen en burgers te werken aan een integrale aanpak van actuele en toekomstige vraagstukken rondom wonen. In de werksessie verkennen we wat er mogelijk is op het gebied van voorstellen voor ontwerpend onderzoek.

Voor de eerste fase (mei 2022 – januari 2023) is een subsidie beschikbaar voor 15 voorstellen. Elk voorstel mag rekenen op € 30.000. Tijdens de werksessie zoeken we naar vernieuwende perspectieven, strategieën en oplossingen. We koppelen deelnemers aan elkaar en begeleiden het aanvraagproces.

Wil je meedoen? Je bent van harte welkom! Meld je aan via info@platformgras.nl.