Uitnodiging officiële opening van Bitterzoet Erfgoed

  • 18 februari 2022 14:00 tot 14:45
  • locatie: Forum
Direct opslaan in uw agenda

Beste raadslid,

U bent van harte uitgenodigd voor de officiële opening van Bitterzoet Erfgoed op vrijdag 18 februari 2022 om 14:00 uur. De opening vindt plaats in de vorm van een online talkshow die live vanuit het Forum Groningen uitgezonden wordt.

Diezelfde dag openen de tentoonstellingen in de Akerk, het Groninger Museum en Museum Nienoord. Bovendien wordt er op de openingsdag een gratis plattegrond van de stad Groningen beschikbaar gesteld, met daarop een wandeling langs plekken waar sporen van het Groninger slavernijverleden te vinden zijn.

U vindt uw uitnodiging in de bijlage. Deel deze gerust in uw netwerk!

 

Met hartelijke groet,

 

Team Bitterzoet Erfgoed