Presentatie Rekenkamerrapport fusie SMG/KCG & rol VRIJDAG realisatie doelen amateurkunst en -cultuur

  • 06 april 2022 16:30 tot 17:30
  • locatie: Radesingel 6
Direct opslaan in uw agenda

Presentatie Rekenkamerrapport over resultaat fusie SMG en KCG en rol VRIJDAG bij realiseren gemeentelijke doelstellingen amateurkunst en -cultuur

De Rekenkamer Groningen heeft onderzoek gedaan naar het resultaat van de fusie tussen de Stedelijke Muziekschool Groningen en de Kunsten Centrum Groep, waaruit in 2013 VRIJDAG als organisatie voor amateurkunst is ontstaan. Naast de vraag wat het resultaat is van deze fusie is onderzocht wat de rol van VRIJDAG is bij het realiseren van de gemeentelijke doelstellingen op het gebied van amateurkunst en -cultuur.

Hierbij wordt u uitgenodigd voor de presentatie van het onderzoeksrapport op 6 april aanstaande van 16:30-17:30 uur. Zie voor meer informatie na inlog op het RIShttps://gemeenteraad.groningen.nl/Vergaderingen/Extra-bijeenkomsten/2022/06-april/16:30

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo