Uitnodiging bekendmaking Beste Groninger Boek

  • 09 april 2022 14:00 tot 16:00
  • locatie: Forum Nieuwe Markt 1
Direct opslaan in uw agenda

Beste collega, relatie,


Op zaterdagmiddag 9 april (vanaf 14.00 uur) vindt de bekendmaking en prijsuitreiking van het Beste Groninger Boek plaats. We zijn blij dat we na twee jaar zonder fysieke prijsuitreiking dit eindelijk weer kunnen organiseren.
Graag bieden we jou de mogelijkheid hierbij onze gast te zijn. De middag vindt plaats in Forum Groningen (Nieuwe Markt 1) in de Rabozaal. We beginnen om 14.00 uur en het programma loopt tot 16 uur. Daarna is er de mogelijkheid om nog even na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.
Er is muziek, je kunt boeken van de genomineerden kopen en laten signeren en ook de Kees van der Hoefprijs wordt nog uitgereikt. Meer informatie over de genomineerden vind je op Jury Beste Groninger Boek maakt shortlist bekend - NOORDWOORD


Je kunt je aanmelden voor onze gastenlijst door een email te sturen aan a.postma@noordwoord.nl

Een reply op deze uitnodiging kan ook. Wil je je aanmelden voor maandag 28 maart?
Graag tot ziens op 9 april in het Forum!


Namens het team van NOORDWOORD


Correen Dekker
directeur

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo