bijeenkomst Bevrijdingsbos donderdag 5 mei 2022

  • 05 mei 2022 11:00 tot 12:00
  • locatie: Het Bevrijdingsbos aan de Noorddijkerweg Groningen
Direct opslaan in uw agenda

Stichting Het Bevrijdingsbos

Het bestuur van Stichting Het Bevrijdingsbos stelt het zeer op prijs u te mogen ontvangen tussen 10.45 en 11.00 uur op het Plein van de Vrede in Het Bevrijdingsbos voor de officiële bijeenkomst.

In 2022 vieren we 77 jaar vrijheid in Nederland. Een vrijheid die we elke dag koesteren en waar we ook in 2022 aandacht aan schenken. Het jaarthema 2022 van het Nationaal Comité 4 en 5 mei is: Vrijheid in verbondenheid.

Aandacht wordt besteed aan het jaarthema en aan de rechten van het kind. Het Kinderrechtenpad in ons Bevrijdingsbos is immers een uniek pad in de wereld. Bloemen worden gelegd bij het regimentenplateau en het geheel wordt muzikaal omlijst.

www.bevrijdingsbos.nl

Zie bijlage voor het aanmelden.