Uitnodiging Afscheid wethouder Glimina Chakor

  • 17 juni 2022 16:30 tot 19:30
  • locatie: The Student Hotel, Groningen
Direct opslaan in uw agenda

Uitnodiging Afscheid wethouder Glimina Chakor

Na 8 jaar neemt Glimina Chakor afscheid van de gemeente Groningen. Sinds 2014 is Glimina actief in de gemeentepolitiek, eerst als raadslid en na de afgelopen verkiezingen als wethouder in onze gemeente.

In deze periode heeft zij zich samen met veel betrokken collega's, inwoners en anderen met hart en ziel ingezet voor onze mooie en groene gemeente. Glimina kijkt er naar uit u voor haar vertrek als wethouder te kunnen ontmoeten.

U bent dan ook van harte uitgenodigd voor haar afscheidsrecepte waarin we samen terugkijken op de afgelopen periode. Om een wachtrij te voorkomen zal Glimina proberen bij u langs te lopen. Ook kunt u een beicht achterlaten in het gastenboek.