netwerkbijeenkomst van Groeningen

  • 17 juni 2022 13:00 tot 17:30
  • locatie: Onnen
Direct opslaan in uw agenda

Uitnodiging netwerkbijeenkomst Groeningen 17 juni 2022

Officiële aftrap Groeningen - meld u aan voor de eerste netwerkbijeenkomst!

 Met veel genoegen nodig ik u uit voor de eerste netwerkbijeenkomst van Groeningen op vrijdag 17 juni van 13.00 tot 17.30 uur op een bijzondere locatie in Onnen: bij het pompstation van het Waterleidingbedrijf Groningen. Het wordt de officiële aftrap van Groeningen - en u hoort daar natuurlijk bij. Met Groeningen zijn we op weg naar een klimaatpositieve regio - en de realisatie daarvan is urgenter dan ooit. Heel veel partijen in het gebied zijn al met projecten bezig, maar als we het sámen doen onder de vlag van Groeningen kunnen we meer, sneller en betere resultaten behalen, daar ben ik van overtuigd!

Voor deze eerste netwerkbijeenkomst hebben we een mooi programma voor u gemaakt met medewerking van Riksta Zwart, Henk Kosters, Mathijs Dijkstra, Jan Beekman, Jasper van Belle, Roos Galjaard, Marleen Godlieb en Jolanda Doornbos. Ook de Belevingskaart Groeningen beleeft deze middag zijn primeur.

Het volledige programma van de bijeenkomst vindt u hier. Uiteraard is er alle tijd om met anderen in het netwerk te praten en ervaringen uit te wisselen. 

Bent u erbij op 17 juni? Meld u dan aan via deze link. Indien u zich al heeft aan- of afgemeld voor de bijeenkomst dan kunt u deze mail als niet verzonden beschouwen.

Ik zie ernaar uit u te ontmoeten en om samen met u het Netwerk Groeningen een vliegende start te geven!

 

Met vriendelijke groet,

 

Betty de Boer

Directeur Regio Groningen-Assen