Uitnodiging Afscheid wethouder Isabelle Diks

  • 30 juni 2022 16:00 tot 18:00
  • locatie: Het Paleis, Groningen
Direct opslaan in uw agenda

Uitnodiging Afscheid wethouder Isabelle Diks

Na twee jaar neemt wethouder en locoburgemeester Isabelle Diks afscheid. In die jaren maakte zij zich onder meer sterk voor de omvorming van de jeugdhulp, preventie en een radicalere aanpak van armoedebestrijding.

Ook de zesde gemeente van Nederland kan dat niet alleen. Daarom legde ze verbinding met tal van organisaties, inwoners en collega's onder het motto 'grote opgaven vragen om grote oplossingen'.

Isabelle startte midden in de eerste coronalockdownperiode.Haar kennismaking was dus op grote afstand van iedereen en vaak ook via het scherm. Nu het weer kan, neemt ze graag persoonlijk afscheid van u.