GEANNULEERD Een wijde blik op Nederland

  • 01 juli 2022 12:30 tot 18:00
  • locatie: De Lawei, Drachten
Direct opslaan in uw agenda

GEANNULEERD Gezamenlijke Raden en Staten middag SNN 30 jaar

Het congres ‘Een wijde blik op Nederland’ op vrijdag 1 juli

 

Geachte heer, mevrouw,

Graag nodig ik u uit voor het congres ‘Een wijde blik op Nederland’ op vrijdag 1 juli. Centraal staat de toekomst van de noordelijke samenwerking. Een samenwerking die 30 jaar geleden begon vanuit de gedachte dat Drenthe, Fryslân en Groningen elkaar nodig hebben. Er is veel bereikt. Maar er is ook nog veel te doen. 

 Wat zijn de kansen en ontwikkelingen die we zien? Wat heeft Noord-Nederland te bieden? Waar willen we staan over een jaar of tien? Dat zijn de centrale vragen van ons congres. De antwoorden die we elkaar geven, dragen bij aan de kracht van de toekomstige samenwerking.

 

 Programma: zie bijlage.

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo