Groninger Architectuurprijs 2022

  • 23 september 2022 17:00 tot 18:00
  • locatie: DE BIOTOOP (VLEUGEL F), KERKLAAN 30, HAREN
Direct opslaan in uw agenda

 Wie gaat ervandoor met de Groninger Architectuurprijs 2022? Vakjury, publieksjury en online stemmers vellen hun oordeel. Morgen, vrijdag 23 september, reiken we de prijzen uit. En daarbij ben jij van harte welkom.

De vakjury, dit jaar afkomstig uit Utrecht, bezoekt voorafgaand aan de prijzenshow de acht genomineerde projecten. Daarna de wijzen ze hun winnaars aan. Ook bepalen ze of de Boumaprijs dit jaar uitgereikt wordt, bedoeld voor projecten die in kwaliteit exceptioneel zijn, met een betekenis die (ver) over de grenzen van Groningen reikt.

De vakjury en de publieksjury kiezen hun nummers 1, 2 en 3, maar ook het eindresultaat van de online verkiezing wordt bekendgemaakt. Stemmen daarvoor kan tot vrijdag, 12.00 uur!

 

Tijdens de uitreiking, als vanouds gepresenteerd door Jelte Posthumus, blikken de juryleden terug op de dag, reflecteren ze op de projecten van dit jaar en vertellen ze wat ze verder opviel in Groningen. En wie weet komt er tussendoor een verrassende gast langs. We sluiten feestelijk af met een (stevige) borrel.

 

Zorg dat je erbij bent. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig!