Uitnodiging Sterk Netwerk Toekomst met Perspectief.

  • 29 september 2022 15:00 tot 17:00
  • locatie: MFC De Wijert, P.C. Hooftlaan 1, Groningen
Direct opslaan in uw agenda

 Beste mensen,

 Afgelopen donderdag 29 september  vond de Sterk Netwerk bijeenkomst plaats in MFC De Wijert met als thema ‘Energiearmoede’. We kijken terug op een goede bijeenkomst, met mooie pitches, verhalen van ervaringsdeskundigen en mooie ontmoetingen.

 Bedankt voor jullie input op de informatiekaart over energie en geld besparen. In de bijlage vind je de aangepaste kaart die je kunt gebruiken om mensen in je netwerk te helpen. Mocht je nog aanvullingen hebben van initiatieven, die kunnen bijdragen aan het besparen van energie, geef ze dan vóór 17 oktober a.s. door via : toekomstmetperspectief@groningen.nl

Daarnaast vind je in de bijlage de presentatie over Energiearmoede die werd gegeven door Klaas Kloosterman en Petra Hof.

Alvast voor in de agenda: de volgende Sterk Netwerk bijeenkomst met het thema ‘Bereik van de doelgroep’ vindt plaats op donderdag 8 december a.s. van 15.00 tot 17.00 uur, nadere informatie volgt later.