Meer natuur op zonneparken, Natuur en Milieufederatie Groningen

  • 14 oktober 2022 15:00 tot 17:00
  • locatie: : Markeweg 17, 9756 BZ Glimmen
Direct opslaan in uw agenda

Beste lezer,

De energietransitie brengt grote ruimtelijke veranderingen met zich mee. Zonneparken hoeven niet altijd een inbreuk op het landschap of een achteruitgang van de natuur te betekenen. Er zijn diverse voorbeelden van lokale initiatieven die de opwek van energie combineren met het creëren van een mooie omgeving voor planten, insecten en zoogdieren. De Groninger Energiekoepel en de Natuur en Milieufederatie Groningen willen daarover graag met u in gesprek op 14 oktober 2022 in Glimmen. Daarnaast kunt u met eigen ogen zien hoe dat in Zonnepark Glimmen uitgevoerd is. 

 Met vriendelijke groet,

Brenda Harsveld en Marloes Otter

Groninger Energie Koepel
Martijn van der Glas en Simone Rommets
Natuur en Milieufederatie Groningen

(Zie bijlage voor de volledige uitnodiging en voor aanmelden) 

Aanmelden kan via deze link.