Oefenavond Bewust Beïnvloeden

  • 31 oktober 2022 19:00 tot 20:30
  • locatie: Online
Direct opslaan in uw agenda

Gratis online oefenavond Bewust Beïnvloeden
In gesprekken hebben we het vaak over oplossingen, maar vaak ziet je gesprekspartner al niet eens  waarom er überhaupt iets zou moeten veranderen. Hoe kun je jouw collega’s, manager of klant dan tóch in korte tijd enthousiasmeren voor het idee dat je hebt?

Tijdens deze oefenavond leer je hoe je een uitdaging en oplossing op een gestructureerde, aansprekende wijze kunt aankaarten. En hoe je ervoor zorgt dat mensen aan het einde van je verhaal in actie komen! 

Doe mee aan onze gratis online oefenavond 'Bewust Beïnvloeden’ op maandag 31 oktober tussen 19:00 en 20:30 uur!

Van onze trainer Marie Maessen krijg je handvatten aangereikt waarmee je mensen logischerwijs meeneemt in je verhaal en ze aangehaakt laat. Je gaat praktisch aan de slag, zodat je er direct de volgende dag profijt van hebt. 

Spreken leer je door te spreken! Dat is het adagium van het Nederlands Debat Instituut. Vandaar dat wij onze relaties iedere maand de kans bieden om tijdens een leerzame maar luchtige online oefenavond aan de slag te gaan met een aantal basisbeginselen van het goed presenteren, discussiëren of vergaderen.

Doe je mee? Het maakt niet uit of je een heel ervaren spreker bent of juist iemand die zich tijdens discussies het liefst wat op de achtergrond houdt. Je zal zien dat je aan het einde van de avond wat geleerd hebt en belangrijker nog: nog meer plezier hebt gekregen in het overtuigend spreken!

Aanmelden zie bijlage!