Uitnodiging Let's Regio

  • 04 november 2022 15:00 tot 16:00
  • locatie: Rabozaal Forum, Groningen
Direct opslaan in uw agenda

Uitnodiging Let's Regio

 'De Geschiedenis van de Toekomst'

 over de ruimtelijke kwaliteit in de regio Groningen-Assen

Met veel plezier nodigen wij je uit voor een bijeenkomst die de RGA en Libau gezamenlijk organiseren over de ruimtelijke kwaliteit in de regio Groningen-Assen. We haken hiervoor als Let's Regio! aan bij het jaarlijkse inspiratiefestival Let's Gro! Zet het alvast in je agenda:

Vrijdag 4 november van 15.00 tot 16.00 uur (mét nazit), Rabozaal Forum Groningen

 Niemand minder dan planoloog en hoogleraar Zef Hemel hebben we voor deze middag gestrikt. Ook Tim Kruize-Willems van Libau en Joran Lammers van Strootman Landschapsarchitecten staan op het programma.Tussen de presentaties door wordt het publiek uitgenodigd om mee te denken en mee te doen.

 Kortom: een boeiend uurtje, niet te missen voor iedereen die zich beroepsmatig of vanuit interesse bezighoudt met de ruimtelijke kwaliteit van onze mooie regio. Na afloop van de bijeenkomst ben je van harte welkom in café Stach van het Forum voor een drankje en een hapje.

We zien je graag op 4 november in de Rabozaal van het Forum. Je kunt je hier aanmelden op de website van de RGA.

 

Met vriendelijke groet,

   Betty de Boer                                                              Dorien Fröling

Secretaris-Directeur RGA                                             Directeur Libau