CMO STAMM LAB

  • 11 november 2022 16:00 tot 17:00
  • locatie: Drents Museum, Assen
Direct opslaan in uw agenda

CMO STAMM LAB is de jaarlijkse netwerkbijeenkomst voor onze relaties met afwisselende en inspirerende thema's en sprekers. Aansluitend nemen wij afscheid van onze directeur-bestuurder Yvonne Turenhout

Datum:     Vrijdag 11 november 2022, inloop vanaf 15.30 uur

Tijd:          Lezing 16.00 - 17.00 uur, aansluitend afscheidsreceptie Yvonne Turenhout

Locatie:    Drents Museum, Brink 1, 9400 AC, Assen (Ingang oude gedeelte museum)

Beste raadsleden en griffiers,

Graag nodigen wij je uit voor ons jaarlijkse CMO STAMM LAB met als thema “Op weg naar een betekeniseconomie?!”. Tijdens deze editie geeft lector betekeniseconomie Kees Klomp een prikkelende lezing en neemt Yvonne Turenhout afscheid als directeur-bestuurder.

Op weg naar een betekeniseconomie?!

De grenzen van het systeem waarin economische groei boven alles gaat zijn bereikt. Overal ter wereld gaan de sociale en ecologische alarmbellen af. Gelukkig lonkt er volgens Kees Klomp een alternatief: de betekeniseconomie. Een nieuw perspectief waarin waarde wint van geld.

Kees Klomp prikkelt je om stevig na te denken. Met enthousiasme en lef zoekt hij de diepgang op naar verrassende nieuwe inzichten en praktische toepasbaarheid.

Kees Klomp

Kees Klomp studeerde politicologie en communicatiewetenschappen. Vanaf 2006 richt Klomp zich expliciet op de Betekeniseconomie; een methode om organisaties ‘van betekenis te laten zijn’ en integrale waarde te laten creëren. Naast lector Betekeniseconomie bij de Hogeschool Rotterdam is Klomp founding partner van de onafhankelijke denk- en doetank THRIVE

Institute

Myron Hamming Spoken Word

Myron zorgt voor een inspirerende afsluiting. Hij is de Groninger stadsdichter en spoken- word artist.

 

Afscheid Yvonne Turenhout

Na ruim 13 jaar neemt CMO STAMM afscheid van Yvonne Turenhout, directeur-bestuurder. In die jaren heeft Yvonne op haar eigen kenmerkende wijze een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van CMO STAMM, Sociaal Planbureau Groningen en Trendbureau Drenthe. Samen met de collega’s is er veel bereikt. Op 11 november a.s. willen wij graag samen met jou afscheid van Yvonne nemen.

 

Lijkt het je leuk om aanwezig te zijn? Meld je dan hier aan: Aanmelden

We verheugen ons op je komst!

 

Met vriendelijke groet,

 

Victor Verrijp

Voorzitter Raad van Toezicht CMO STAMM

 

PS Yvonne heeft aangegeven geen afscheidsgeschenk te willen ontvangen. Daarentegen zou zij het op prijs stellen als je een donatie wilt doen aan de voedselbank. Dat kan door de donatie over te maken naar NL54INGB0667771395 onder vermelding van: Donatie voedselbank.