Save the date Officiële opening Steunpunt Huren Groningen

  • 07 december 2022 13:00 tot 15:00
  • locatie: Lopster Veerhuis, Groningen
Direct opslaan in uw agenda

Na een lang traject, met vele tegenslagen, is Steunpunt Huren klaar om eindelijk haar openingsfeest te organiseren. Aangezien het Steunpunt Huren oorspronkelijk is begonnen als initiatiefvoorstel in de gemeenteraad van onze prachtige gemeente en wij mogelijk worden gemaakt door de gemeente, zouden wij graag hierbij ook de gemeenteraad en de verantwoordelijk wethouder willen uitnodigen.

De officiële uitnodiging en de communicatie hierover zal op een later moment gebeuren, echter begrijpen wij dat de agenda van de raad en de wethouder snel vollopen. Daarom vragen wij u vast de datum en tijd in de agenda's te zetten / vrij te houden.

Save the date:

Wat: Officiële opening Steunpunt Huren Groningen

Waar: Lopster Veerhuis, Damsterdiep 36 9711SM Groningen.

Wanneer: 07-12-2022 (7 December 2022) 13:00-15:00

Met vriendelijke groeten,

namens Stichting Steunpunt Huren Groningen

Marinus Jongman, penningmeester

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo