Bijeenkomsten P2 en ontwikkeling Europapark bewoners

  • 12 december 2022 17:00 tot 20:00
  • locatie: Harm Buiterplein 1, Groningen
Direct opslaan in uw agenda

Wat kan de ontwikkeling van P2 toevoegen aan het wonen en ondernemen op het Europapark? We zijn benieuwd naar jouw wensen, dromen en zorgen.

Inloopbijeenkomst bewoners

12 december van 17.00 uur tot 20.00 uur

Ben je bewoner van het Europapark? 

Dan ben je van harte welkom bij onze inloopbijeenkomst op maandag 12 december, tussen 17.00 uur en 20.00 uur in de hal van het gemeentelijk kantoor aan het Harm Buiterplein 1. We horen graag wat de ontwikkeling van P2 kan toevoegen aan jouw woon- en leefkwaliteit. Welke voorzieningen mis je op dit moment op het Europapark? Hoe kunnen we de openbare ruimte zo inrichten dat het een fijne ontmoetingsplek wordt?

We praten je ook bij over de andere ontwikkelingen op het Europapark. Zo ben je weer goed op de hoogte van de actuele deelprojecten en de planning. We koppelen graag terug wat we met eerder ontvangen reacties hebben gedaan.  

Tot dan!

Team Europapark

          

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo