Toekomst Kardinge

  • 31 januari 2023 17:30 tot 21:00
  • locatie: Sportcentrum Kardinge, Groningen
Direct opslaan in uw agenda

Toekomst Kardinge

Op 8 februari is er een korte beeldvormende sessie over de toekomst van Kardinge (presentatie). In combinatie daarmee maken we raadsleden graag attent op twee we twee inloopbijeenkomsten over de toekomst van Kardinge voor omwonenden, ondernemers, bezoekers en gebruikers van Kardinge.

De bijeenkomsten zijn op dinsdag 31 januari en dinsdag 7 februari, van 17:30-21:00 uur in de Hangout van Sportcentrum Kardinge, Kardingerplein 1.

 Meer informatie staat in deze uitnodiging die we deze week via onze nieuwsbrief hebben verzonden. Leden van de raad zijn ook van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en desgewenst met aanwezigen in gesprek te gaan.

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo