Omarm Challenge Groningen

  • 16 maart 2023 15:00 tot 17:30
  • locatie: Martiniplaza, Groningen
Direct opslaan in uw agenda

Omarm Challenge Groningen

Op donderdag 16 maart organiseren wij voor de derde keer op rij de Omarm Challenge Groningen. De voorgaande edities waren een groot succes! Deze bijeenkomst duurt van 15.00 – 17.30 uur. De locatie van deze editie is Martiniplaza, hier zijn we te gast bij Donar.

 

Teams van bedrijven, medewerkers, ondernemers en ondernemende mensen gaan tijdens deze bijeenkomst een sociaal maatschappelijk vraagstuk oplossen. Elk team krijgt deze middag de tijd om met de beste oplossing te komen. Dat kan een advies, een voorstel of zelfs al een concrete uitkomst zijn. Wij sluiten gezamenlijk af met een borrel. Meld je aan als handlanger, per team of individueel, of dien een vraag in vanuit een maatschappelijke organisatie.

Meer informatie:

Omarm challenge Groningen