Dag van het Bestuur in Leiden

  • 20 maart 2023 09:30 tot 16:30
  • locatie: Stadsgehoorzaal, Leiden
Direct opslaan in uw agenda

Schrijf je in voor de Dag van het Bestuur in Leiden!
Maandag 20 maart, 9.30-16.30 uur
 

Ben je actief in het decentraal bestuur, als volksvertegenwoordiger, bestuurder of ambtenaar? Ben je als burger actief rond het bestuur in je gemeente? Of ben je geïnteresseerd in de ontwikkelingen in het bestuur? Schrijf je dan nu in voor de landelijke Dag van het Bestuur in Leiden.

Op 20 maart in de ochtend praten onderzoekers, bestuurders en praktijkexperts uit het hele land je bij over hun laatste inzichten, ’s middags verlaat je de Stadsgehoorzaal en praat je mee in een van de 24 werksessies in en rond de stad. ‘Leiden wordt zo een dag lang het laboratorium van bestuurlijk Nederland’, zegt Wethouder Yvonne van Delft, die er zichtbaar zin in heeft.

Op www.dagvanhetbestuur.nl zie je dat er nog veel meer te halen en beleven valt op 20 maart in Leiden.