Uitnodiging boekpresentatie Forum Groningen

  • 30 maart 2023 16:00 tot 17:30
  • locatie: Rabozaal Forum, Groningen
Direct opslaan in uw agenda

Aan de leden van de gemeenteraad,

Op 30 maart aanstaande is het zo ver, dan wordt Forum Groningen gepresenteerd, een lijvige bundeling van uiteenlopende teksten, beelden en illustraties die de klassieke architectuurpublicatie ontstijgt. 

Als het Forum al de versteende versie van Wikipedia is, waar we eindeloos doorheen ‘browsen’ en per definitie meer vinden dan we zoeken, is Forum Groningen het tweedimensionale register, in woord en beeld, waarmee we het gebouw en zijn ontstaan kunnen verkennen. Aan de hand van grondige analyses, beeldverhalen, essays, bespiegelingen, columns, interviews en een gedicht belicht een scala aan auteurs van diverse pluimage, met verschillende perspectieven, het omvattende spectrum dat het Forum is geworden.

U bent van harte uitgenodigd voor de presentatie van het boek en kunt na afloop - tijdens de besloten borrel - een exemplaar van het boek in ontvangst nemen. De feestelijke bijeenkomst begint om 16.00 uur (inloop van 15.30 uur) en vindt plaats in de Rabozaal in het Forum. Zet de datum en tijd vast in de agenda!

We willen graag weten of we u mogen begroeten op 30 maart, daarom een vriendelijk verzoek u aan te melden via boekforum@groningen.nl. Zou u voor 10 maart willen laten weten of u komt?

Met vriendelijke groet,

Bert Popken

Voorzitter stuurgroep Forum Groningen