De Noorderpoort Jaarprijs 2023

  • 13 april 2023 19:00 tot 22:30
  • locatie: Martiniplaza, Groningen
Direct opslaan in uw agenda

Beste relatie,

 We nodigen je graag uit voor een spectaculaire editie van De Noorderpoort Jaarprijs 2023 op 13 april in Martiniplaza. Tijdens De Noorderpoort Jaarprijs kiezen we de student én het leerbedrijf van het jaar. Het thema van dit jaar is 'Ontdek je lef'. 

 Op deze avond vieren we het mbo en komen we erachter wie onze nieuwe student-ambassadeur wordt. Daarnaast weten we dat goed beroepsonderwijs niet zonder het werkveld kan. Daarom reiken we ook de prijs uit voor het beste leerbedrijf van het jaar.  

 We zijn ontzettend trots op onze genomineerde studenten en leerbedrijven. We laten je daarom graag kennis met ze maken. Ontdek hun verhalen en stap in de wereld van het mbo. Bekijk de website voor meer informatie over de genomineerde studenten, leerbedrijven én onze jury.

 Het programma

19.00 uur - Inloop en kennismaking met de genomineerden

20.00 uur - Start programma uitreiking De Noorderpoort Jaarprijs

21.00 tot 22.30 uur - Proosten & afterparty

 Locatie

Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2, Groningen.

Aanmelden zie bijlage!

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo