2023 Symposium Citizen Assemblies

  • 30 mei 2023 13:00 tot 17:00
  • locatie: House of Connections, Grote Markt 21
Direct opslaan in uw agenda

Onderwerp: Burgerberaad

 Beste griffie,

In februari heb ik een motie ontwikkeld over participatie bij de routekaart. Nu organiseert de RUG over enkele weken een symposium over het burgerberaad. Het burgerberaad als optie kwam bij deze motie ook ter sprake, daarom leek het mij leuk om de raadsleden die dit in hun portefeuille hebben ook uit te nodigen. Zou dat via jullie kunnen? 

Het is wel in het engels, ik hoop dat dat niet te veel drempels opwerpt - wellicht dat een deel vna de dialoogtafels in het symposium wel in het Nederlands kan. Het is gratis en bij de oude V&D dus niet ver van het stadhuis! (Zie de bijlage)

Groetjes!
Ceciel

dr. Ceciel Nieuwenhout

Assistant Professor
Groningen Centre of Energy Law and Sustainability
Faculty of Law, University of Groningen

 

Zie bijlage!

12.30-13.00 uur Walk-in with welcome drink

13.00-13.15 uur Welcome by prof. Lorenzo Squintani, director of the Wubbo Ockels School

13.15-15.45 uur Assembly in the format of deliberative discussion rounds, complemented with short     presentations by Leah Henderson, Goda Perlaviciute, Wytse Gorter and Eva Rovers, inspired from their experiences with citizen assemblies

15.45-17.00 uur Close-up and drinks

2023 Symposium Citizen Assemblies

Dinsdag 30 May 2023

13.00 - 17.00 uur

House of Connections (former V&D building), First floor, opposite to La Place

Grote Markt 21, Groningen