Inloopbijeenkomst Gerrit Krolbrug

  • 30 mei 2023 16:00 tot 20:00
  • locatie: Floreshuis, Groningen
Direct opslaan in uw agenda

Uitnodiging: inloopbijeenkomst Gerrit Krolbrug op 30 mei

Geachte raadsleden,

Op dinsdag 30 mei organiseert Rijkswaterstaat in samenwerking met de gemeente Groningen een inloopbijeenkomst over de Gerrit Krolbrug. Tijdens de inloopbijeenkomst zijn medewerkers van Rijkswaterstaat en de gemeente Groningen aanwezig om vragen te beantwoorden en toelichting te geven op de plannen voor de nieuwe Gerrit Krolbrug. Verder wordt er informatie gegeven over de stand van zaken en de nieuwe uitwerking van de tijdelijke hellingbanen aan één van de fietsloopbruggen.

De bijeenkomst is van 16.00 uur - 20.00 uur in het Floreshuis, Floresplein 19. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn; u kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt. Inmiddels hebt u ook een brief van ons ontvangen over de Gerrit Krolbrug en de tijdelijke maatregel (dagmail dinsdag 23-5). Verder verwijs ik u naar de uitnodiging bijgevoegd bij deze mededeling.

Met vriendelijke groet,

Philip Broeksma, wethouder