Werksessie broedplaatsenbeleid

  • 13 juni 2024 13:30 tot 17:30
  • locatie: Groningen
Direct opslaan in uw agenda

Beste leden van de gemeenteraad,

Met diverse belanghebbenden met betrekking tot Broedplaatsen verzorgen wij een werksessie voor broedplaatsen in Groningen. De vraag staat centraal hoe we de broedplaatsen in Groningen kunnen versterken, groter kunnen maken en hoe we kunnen zorgen voor een blijvende broedplaatsen-bruis in Groningen. Het doel is een bijdrage te leveren aan het broedplaatsenbeleid van de gemeente. Nadere invulling volgt.

 Heb je interesse om hier bij te zijn? 
Geef je dan even op via deze pagina https://groningerbroedplaatsencoalitie.nl/

 Om de groep zo divers mogelijk te houden zijn plekken beperkt — je hoort voor 1 juni of je erbij bent.

 Organisatoren zijn: Gijs Jansen (Floreshuis), Andrea Hooymans (Biotoop), Claartje van der Linden (Backbone 050), Paul Grimmius (coöperatie de SuikerBiedt), Jobbe Holtes (Biotoop), Sherlock Telgt (Backbone 050) en Maartje ter Veen (de samenmakerij).

 Met vriendelijke groet, Claartje van der Linden

https://groningerbroedplaatsencoalitie.nl