Raadsacademie Onderwijs (NL vereniging voor raadsleden)

  • 14 juni 2024 09:30 tot 17:15
  • locatie: Stadhuis Utrecht, Stadhuisbrug 1
Direct opslaan in uw agenda

Raadsacademie Onderwijs 14 juni: snel aanmelden gewenst

Op 14 juni aanstaande organiseren wij in het stadhuis van Utrecht de Raadsacademie Onderwijs (Utrecht), speciaal voor raadsleden met onderwijs in hun portefeuille. In één intensieve dag maak je op kennis met alle facetten van het onderwijsbeleid die voor jou als raadslid belangrijk zijn. Na deze dag weet jij beter hoe je op een effectieve manier nog beter je rol kan vervullen als volksvertegenwoordiger. Dat bereiken we door een goede context mee te geven van het vraagstuk, en cases aan te reiken waarmee de raadsleden kunnen oefenen. Zie het als een minicursus: intensief, prikkelend, informatief. Misschien wel de meest belangrijke bijeenkomst dit jaar over lokale politiek en onderwijs. Wees er snel bij, want er is beperkt plek. De bijeenkomt is kosteloos.

  • Maximaal 15 deelnemers, maximaal 1 per fractie (speciaal voor onderwijswoordvoerders).
  • Vooraf aan deelname zal een intake plaatsvinden.
  • Na afloop ontvangen deelnemers een certificaat.
  • Aanmelding: zie onze agenda