Volg lijsttrekkersdebat en de uitslagenavond verkiezingen

Gepubliceerd op: 09 maart 2022 21:03

logo gemeenteraadsverkiezing groningen

De lijsttrekkers voor de verkiezing van de nieuwe gemeenteraad van Groningen gaan maandag 14 maart met elkaar in debat in Forum Groningen. Het debat is van 20.00-22.00 uur live te volgen op onder meer OOG TV en de website van het Dagblad van het Noorden. Via OOG en DvhN is woensdag vanaf 21.00 uur ook live de uitslagenavond te volgen die ook in Forum Groningen is. Daar kun je ook bij zijn.

Van 14 t/m 16 maart kun je weer stemmen voor de gemeenteraadsverkiezing van de nieuwe gemeenteraad van Groningen. Voor twijfelaars is er altijd het Grote Lijstrekkersdebat. Dat is nu op maandag 14 maart in het Groninger Forum, georganiseerd door Forum Groningen, Dagblad van het Noorden en OOG TV. De lijsttrekkers gaan in de Rabo Studio met elkaar in debat over populaire thema's als wonen, veiligheid, duurzaamheid en participatie.

Publiekstribune, uitzending, gebarentolk via Platform F

Een livestream van het debat wordt uitgezonden op het ledscherm in de hal, en is te volgen op OOG TV en de website van het Dagblad. Heb je geen ticket kunnen bemachtigen voor de Rabo Studio, zoek dan een plekje op de publiekstribune en volg het debat vanaf daar. Het debat wordt ook met gebarentolk uitgezonden via Platform F.

Inwoners van Groningen kunnen woensdagavond op verschillende manieren de uitslagenavond volgen. Ter plekke in Forum Groningen vanaf de publiekstribune (gratis toegang) of vanaf 21.00 uur live op OOG TV. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met OOG TV en Dagblad van het Noorden.