Uitnodiging De Grote Hortusdag

  • 10 juni 2023 10:00 tot 17:00
  • locatie: Kerklaan 34, Haren
Direct opslaan in uw agenda

Van: Vereniging vrienden van de Hortus Henricus Munting <hortusharenvrienden@gmail.com>
Verzonden: donderdag 11 mei 2023 17:33
Aan: Griffie <Griffie@groningen.nl>
Onderwerp: Uitnodiging voor De grote Hortus Dag 10 juni 2023

 

Geachte Burgemeester, Wethouders en Raadsleden,

 

Op zaterdag10 juni organiseren de Vrienden van de Hortus in Haren De Grote Hortus Dag. De Vrienden laten die dag zien welke kansen er liggen voor de Hortus en vragen de bezoekers mee te denken over de toekomst van de Hortus. Zie bijgaande folder of www.degrotehortusdag.nl .

 

Wij nodigen u van harte uit De Grote Hortus Dag te bezoeken! U bent op elk moment van de dag meer dan welkom. Om 14.30 uur kunt u deelnemen aan ‘een proeverij’ van alle activiteiten, speciaal voor genodigden en onder begeleiding van bestuursleden van de Vrienden. 

Om 16.00 uur is er een workshop/discussie over de toekomst van de Hortus. Hiervoor is een aantal directeuren van andere hortussen in Nederland uitgenodigd. Daarnaast worden hiervoor vrienden van de Hortus uitgenodigd. Doel van deze sessie is een kruisbestuiving van ideeën van verschillende tuinen om inspiratie op te doen voor de toekomstplannen van de Hortus Haren. Deze workshop wordt georganiseerd door twee studenten van de RUG in het kader van het Honours programma “Leadership: Making the Difference!” aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Tot slot nodigen we u uit voor de borrel ter afsluiting van de dag om 17.00 uur, waar we met allen die deze dag mogelijk maakten willen terugkijken op de dag en vooruitblikken op de toekomst. 

 

De toegang is vrij. Wij zouden het echter op prijs stellen als u doorgeeft als u van plan bent deel te nemen aan één of meer van de bovengenoemde onderdelen via hortusharenvrienden@gmail.com.

 

De Vrienden hopen u te zien op 10 juni!

 

 

met vriendelijke groet,

Arike Tomson
secretaris Vereniging Vrienden van de Hortus 'Henricus Munting’

-----------------

Goedendag,

Zoals eerder is bericht organiseren de Vrienden van de Hortus op 10 juni De Grote Hortus Dag. Op de site https://degrotehortusdag.nl is informatie over de dag te vinden en het programma op deze pagina: https://degrotehortusdag.nl/wp-content/uploads/2023/06/Programma_DeGroteHortusDag_web.pdf