Save the date Noorderzon

  • 17 augustus 2023 20:00 tot 22:00
  • locatie: Noorderplantsoen, diverse locaties
Direct opslaan in uw agenda

Save the date

17.08.2023

 

Beste vriend van Noorderzon,

 Aan het eind van de zomer is het tijd voor de 33e editie van Noorderzon. We nodigen je graag uit op donderdagavond 17 augustus om samen de start van het festival te vieren. We hebben een fantastisch programma voor je samengesteld voor een avond vol verrassingen.

 

Houd je mailbox goed in de gaten, want binnenkort ontvang je van ons de officiële uitnodiging met het programma en een inschrijflink. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

 

 Namens het hele team van Noorderzon, kunnen we niet wachten om je op donderdag 17 augustus te verwelkomen.

 Alvast een fijne zomer en tot dan!

 Over het programma

We zijn zoals altijd erg bezig met de wereld om ons heen, daar richten we ook ons programma op. Want wat gebeurt er allemaal om ons heen en waar gebeurt dat? Waar praten mensen veel over, wat houdt ons bezig? Zoals altijd niet enkel met de insteek om je te vermaken, maar ook om je op nieuwe gedachten te brengen en wellicht inzichten te geven.

“De wereld van nu is volop in gesprek en goed luisteren hebben we daarbij hard nodig. Noorderzon is een plek van zowel praten als goed luisteren.” - Aldus Mark Yeoman, onze artistiek directeur over het programma.

 

Link webbrowser:

 

https://mailchi.mp/f2e176f5a9c8/save-the-date-opening-noorderzon-2023?e=9fb94cb93d

 

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo