Zo Kan Het Ook Award

  • 17 september 2023 14:00 tot 15:00
  • locatie: Aanmelden via link
Direct opslaan in uw agenda

Beste relatie,

Met deze mail ontvang je informatie over een aantal interessante bijeenkomsten die binnenkort gepland staan rondom het thema armoede. Zo vindt er in oktober een middag plaats waar ervaringsdeskundigen en professionals elkaar ontmoeten, geven we je een primeur van een van de programmaonderdelen van Let’s Gro en maken we de gewijzigde datum van de netwerkmiddag van Sterk Netwerk Toekomst met Perspectief bekend, dat het thema de S.O.S.-methodiek heeft.

Zo-Kan-Het-Ook-Award

Nieuw dit jaar is de introductie van de Zo-Kan-Het-Ook-Award. Dit is een award voor een persoon of organisatie die een belangrijke bijdrage levert aan het bestrijden van armoede in de samenleving. Mensen en organisaties kunnen zichzelf opgeven of genomineerd worden. De kerngroep Sterke Verhalen (als zijnde de jury) bepaalt de winnaar. De award wordt uitgereikt in de vorm van een passend beeld. Daarnaast krijgt de winnaar een geldbedrag van € 500,-. De uitreiking vindt plaats op Wereldarmoededag, dinsdag 17 oktober tijdens de bijeenkomst Sterke Verhalen, Diepe Dialogen in Coevorden. Nominaties kunnen de hele maand september worden aangemeld.