Gratis online oefenavond 'Onverwachts presenteren'

  • 25 september 2023 19:30 tot 21:00
  • locatie: online
Direct opslaan in uw agenda

Gratis online oefenavond 'Onverwachts presenteren'

Hoe kun je op onverwachte momenten zo zelfverzekerd mogelijk overkomen? En snel je boodschap formuleren? Tijdens deze oefenavond leer je technieken waarmee je altijd snel tot een heldere structuur komt en leer je hoe je met spanning om kunt gaan als er onverwacht gevraagd wordt iets te vertellen voor een groep.

Doe mee en meld je gratis aan! De online oefenavond vindt plaats op maandag 25 september tussen 19:30 en 21:00 uur.

Van onze trainer Anna Heijker krijg je handvatten aangereikt waarmee je je eigen presentatievaardigheden kunt aanscherpen. Je gaat praktisch aan de slag zodat je er bij de volgende bijeenkomst meteen profijt van hebt.

Spreken leer je door te spreken! Dat is het adagium van het Nederlands Debat Instituut. Vandaar dat wij onze relaties iedere maand de kans bieden om tijdens een leerzame maar luchtige online oefenavond aan de slag te gaan met een aantal basisbeginselen van het goed presenteren, discussiëren of vergaderen.

Doe je mee? Het maakt niet uit of je een heel ervaren spreker bent of juist iemand die zich tijdens discussies het liefst wat op de achtergrond houdt. Je zal zien dat je aan het einde van de avond wat geleerd hebt en belangrijker nog: nog meer plezier hebt gekregen in het overtuigend spreken!

 

Na aanmelding ontvang je maandag de inloggegevens voor deze online oefenavond. 

Voor aanmelden zie bijlage!