Sociale Inclusie en Kansengelijkheid in het Onderwijs

  • 27 september 2023 16:00 tot 20:00
  • locatie: Martiniplaza, Groningen
Direct opslaan in uw agenda

Geachte raadsleden,

 Op woensdag 27 september tussen 16.00 en 20.00 uur organiseren de besturen van het PO, het VO, het MBO en HBO, de Rijksuniversiteit Groningen, de kinderopvangorganisaties én de gemeente Groningen in MartiniPlaza de conferentie ‘Sociale Inclusie en Kansengelijkheid in het Onderwijs’.

 Dit is een kennis- en inspiratiesessie die interessant is voor iedereen die met (of voor) kinderen en jongeren werkt. Ook u als raadslid wil ik hierbij van harte uitnodigen. Tijdens de conferentie zullen verschillende onderwerpen aan bod komen die raken aan sociale inclusie en kansengelijkheid. Leren van elkaar en praktische voorbeelden staan centraal. Met verschillende sprekers en workshops willen we bezoekers uitdagen en inspireren ten aanzien van kansengelijkheid.

 U kunt zich hier aanmelden voor deze bijeenkomst.

 Ik hoop van harte u de 27e te mogen begroeten!

 Met vriendelijke groet,

 Carine Bloemhoff

Wethouder Onderwijs