Opening Ontwikkelplein Ten Boer

  • 04 oktober 2023 09:00 tot 09:30
  • locatie: Forumbibliotheek Ten Boer
Direct opslaan in uw agenda

Geachte raadsleden,

Op het Ontwikkelplein krijgen bezoekers hulp bij lezen en schrijven, maar leren ze ook beter om te gaan met de computer en/of de digitale overheid. Inwoners kunnen hier ook terecht voor ondersteuning bij mantelzorg of het aanvragen van een toeslag. Partners vanuit het sociaal domein bieden op een laagdrempelige manier hulp en ondersteuning, met de bibliotheek als vertrekpunt. Het is gericht op dagelijkse thema's, om mee te kunnen (blijven) doen in de samenleving. Woensdag 4 oktober opent Forum Groningen in Forumbibliotheek Ten Boer het eerste Ontwikkelplein in de provincie Groningen. Ik nodig u van harte uit voor deze officiële opening tussen 09.00-09.30 uur. De feestelijke opening wordt afgesloten met koffie, thee en gebak.

Met vriendelijke groet, Inge Jongman Wethouder