Wat zeggen de verkiezingsprogramma’s over participatie?

  • 12 oktober 2023 16:00 tot 17:00
  • locatie: Webinar
Direct opslaan in uw agenda

Webinar: Wat zeggen de verkiezingsprogramma’s over participatie?

Donderdag 12 oktober, 16.00 – 17.00 uur

 Met nog twee maanden te gaan tot de verkiezingen, hebben de meeste partijen hun concept-verkiezingsprogramma’s gepresenteerd. Daarin staan allerlei plannen en voorstellen op het gebied van democratische vernieuwing, participatie en meer zeggenschap voor inwoners.

Tijdens een interactief webinar op donderdag 12 oktober, geven we een overzicht van de voorstellen. Met participatiestrateeg Menno van der Veen discussiëren we over de consequenties: wat betekent het als de voorstellen worden ingevoerd? En welke dilemma’s brengen ze met zich mee?

 Deelname aan het webinar is gratis. Meer informatie en inschrijven