Sterke Verhalen, Diepe Dialogen

  • 19 oktober 2023 14:30 tot 17:30
  • locatie: MFC de Wijert, Groningen
Direct opslaan in uw agenda

Beste relatie,

 Met deze mail ontvang je informatie over een aantal interessante bijeenkomsten die binnenkort gepland staan rondom het thema armoede. Zo vindt er in oktober een middag plaats waar ervaringsdeskundigen en professionals elkaar ontmoeten, geven we je een primeur van een van de programmaonderdelen van Let’s Gro en maken we de gewijzigde datum van de netwerkmiddag van Sterk Netwerk Toekomst met Perspectief bekend, dat het thema de S.O.S.-methodiek heeft.

 Sterke Verhalen, Diepe Dialogen

Op donderdag 19 oktober in Groningen organiseert Sterke Verhalen een middag waarin ervaringsdeskundigen en professionals elkaar ontmoeten. De middag kent drie onderdelen: er worden levensverhalen verteld door ervaringsdeskundigen (de sterke verhalen), de ervaringsdeskundigen gaan in gesprek met professionals vanuit armoede(beleid) (de diepe dialogen). De middag wordt afgerond met een debat, waarin een stelling wordt ingenomen die vanuit ervarings- en professsionalsperspectief wordt belicht. Bekijk bijgaande flyer voor meer informatie. Je kunt je inmiddels aanmelden voor deze middag.