Uitnodiging Werksessie Kloppend Hart Paddepoel

  • 20 november 2023 13:00 tot 17:00
  • locatie: MeetLAB Het Paleis Groningen
Direct opslaan in uw agenda

Goedemiddag,

Op 19 oktober hebt u van ons een uitnodiging ontvangen voor de bijeenkomst Kloppend Hart Paddepoel. Tijdens deze bijeenkomst gaan we graag met u en andere stakeholders in gesprek over de ontwikkeling van het centrum van Paddepoel. Inmiddels is het programma en de locatie bekend, onderstaand vindt u meer informatie. Bent u er ook bij?

Uw reactie en ideeën zijn waardevol

De afgelopen periode hebben we gewerkt aan verschillende modellen en bouwstenen voor de ontwikkeling van het Kloppend Hart Paddepoel. We gaan hierover graag met u in gesprek en zijn benieuwd naar uw reactie en ideeën. Met uw input willen we toewerken naar een stedenbouwkundige visie voor het centrum van Paddepoel en het gebied hieromheen. Uw aanwezigheid is daarom erg waardevol. Bureau Rijnboutt begeleidt de bijeenkomst, zij hebben opdracht gekregen voor het opstellen van de stedenbouwkundige visie.

Aanmelden

We hebben tot nu toe van één raadslid een aanmelding ontvangen. Wilt u ook meedenken en heeft u zich nog niet aangemeld? Meldt u zich dan aan door dit te mailen naar: centrumpaddepoel@groningen.nl. Wij ontvangen uw aanmelding graag uiterlijk 10 november 2023 in verband met verdere voorbereidingen. Graag tot 20 november!

Datum:
20 november 2023

Locatie:
MeetLAB Het Paleis Groningen
Boterdiep 111

9712 LM Groningen

Programma:
13.00-13.30 uur: inloop

13.30-14.30 uur: toelichting op de opgave, modellen en bouwstenen

14.30-14.45 uur: pauze

14.45-15.45 uur: in subgroepen in gesprek over de modellen en bouwstenen

15.45-16.00 uur: pauze

16.00-16.30 uur: plenaire afsluiting met terugkoppeling uitkomsten subgroepen

16:30 uur: afsluiting onder het genot van een hapje en een drankje

 

Met hartelijke groet,

Het projectteam stadsdeelcentrum Paddepoel