Uitnodiging opening tijdelijke hellingbanen Gerrit Krolbrug

  • 12 januari 2024 09:00 tot 10:00
  • locatie: Gerrit Krolbrug
Direct opslaan in uw agenda

Uitnodiging: Officiële opening tijdelijke hellingbanen Gerrit Krolbrug

Op vrijdag 12 januari 2024 verrichten hoofdingenieur-directeur Joost de Ruig van Rijkswaterstaat en wethouder Philip Broeksma de feestelijke officiële opening van de tijdelijke hellingbanen bij de Gerrit Krolbrug. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

De bijeenkomst vindt plaats aan de Ulgersmaweg, aan de noordzijde van de Gerrit Krolbrug. Het officiële gedeelte begint om 09:00 uur en duurt tot ongeveer 10:00 uur. In het programma hebben ook het platform Gerrit Krolbrug (bewoners- en belangenorganisaties) en de stewards een rol.

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo