Informatiemarkt Fietsstraat Korreweg, Herinrichting Floresplein, GKB en Oosterhamrikzone

  • 13 februari 2024 16:00 tot 20:30
  • locatie: Floreshuis, Floresplein 19
Direct opslaan in uw agenda

Uitnodiging: informatiemarkt Fietsstraat Korreweg, Herinrichting Floresplein, nieuwe Gerrit Krolbrug en Oosterhamrikzone

Op dinsdag 13 februari organiseren de projectteams van Fietsstraat Korreweg, Herinrichting Floresplein, nieuwe Gerrit Krolbrug en Oosterhamrikzone een gezamenlijke informatiemarkt. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. De informatiemarkt is op dinsdag 13 februari 2024, van 16.00 uur - 20.30 uur in Het Floreshuis, Floresplein 19 in Groningen. U kunt binnenlopen op een tijdstip dat u het beste past. Omwonenden worden per brief uitgenodigd.

Tijdens de informatiemarkt worden geïnteresseerden geïnformeerd over de stand van zaken van de nieuwe inrichting van de Korreweg als fietsstraat, de plannen voor de herinrichting van het Floresplein, over de nieuwe Gerrit Krolbrug en wat we de komende tijd voor het project Oosterhamrikzone gaan doen. We gaan met bewoners in gesprek om hun mening te horen over de verschillende projecten.

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo