Uitnodiging Hart voor je zaak

  • 14 februari 2024 12:15 tot 17:00
  • locatie: MartiniPlaza
Direct opslaan in uw agenda

Geachte raadsleden,

 

Op woensdag 14 februari 2024 organiseren we tussen 12.15 en 17.00u. Hart voor je Zaak, hét werkgeversevenement van het noorden voor ondernemers, bedrijfsleiders en (hr-)managers in Martiniplaza. Ik wil u van harte uitnodigen op dit evenement.

Werkgevers staan voor nieuwe uitdagingen als het gaat om het vinden en vasthouden van personeel. Daarom bundelen we als arbeidsmarktregio de krachten. Met Hart voor je Zaak bieden we inspiratie voor toekomstbestendige organisatie. Dat kan gaan over de manier waarop bedrijven en organisaties nieuw talent aanboren, werk anders organiseren, of over hoe ze personeel aan zich kunnen binden en (blijven) boeien. Lokale ondernemers vertellen hoe zij met een goede dosis lef en hart voor de zaak durven te groeien. Ook organiseren we workshops over 34 oplossingen voor personeelstekort, zodat deelnemers direct de opgedane inspiratie kunt toepassen. We sluiten af met gastspreker en ondernemer Tom Coronel. Meer informatie is te vinden op www.hartvoorjezaak.nl.

Hart voor je zaak is een initiatief van Werk in Zicht, NL werkt aan werk (onderdeel van VNO-NCW) en Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven in samenwerking met diverse partners. Zo werken we samen aan een arbeidsmarkt waar iedereen welkom is, en waar iedereen stap voor stap vooruit gaat in ontwikkeling.

Ik hoop van harte u te mogen begroeten op mooie evenement.

 

Met vriendelijke groet,

 

Carine Bloemhoff

Wethouder Werk en Participatie

 

 

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo