Uitnodiging webinar Ring Zuid

  • 18 maart 2024 20:00 tot 21:30
  • locatie: Online
Direct opslaan in uw agenda

Uitnodiging webinar Operatie Ring Zuid: 18 maart om 20:00 uur  

Beste raadsleden,

Vanaf 2 september kunnen auto's over de nieuwe zuidelijke ringweg rijden! Om dat mogelijk te maken, moeten eerst het nieuwe Vrijheidsplein, Julianaplein en de verdiepte ligging aangesloten worden op de bestaande wegen. Een behoorlijke operatie! Van vrijdagavond 22 maart tot maandagochtend 2 september zijn daarom verschillende rijrichtingen dicht. Dit levert 5 maanden lang ernstige verkeershinder op in en rond Groningen. Als alle automobilisten met de auto blijven reizen, loopt het verkeer in de stad vast en verwachten we files die uren kunnen duren.

Groningen Bereikbaar en Aanpak Ring Zuid organiseren op maandagavond 18 maart om 20.00 uur een webinar over Operatie Ring Zuid.

Het programma

Tijdens het webinar leggen we de verschillende fases van deze enorme operatie uit, wat wij doen om de stad zo goed mogelijk bereikbaar te houden maar ook wat je zelf kunt doen. Want alleen samen kunnen we Groningen de komende maanden bereikbaar houden.

Aanmelden

Deelnemen aan het webinar kan door je aan te melden via deze link. Iedereen die geïnteresseerd is kan deelnemen. Er is een ruim, maar wel maximum aantal plaatsen beschikbaar, meld je daarom tijdig aan.   

 

Met vriendelijke groet,

 

Aanpak Ring Zuid

Groningen Bereikbaar

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo