Uitnodiging: Viering jouw Grote Markt

  • 01 juni 2024 12:00 tot 23:59
  • locatie: Grote Markt
Direct opslaan in uw agenda

Geacht raadslid,

Het is bijna zover: de werkzaamheden op de Grote Markt zijn bijna voltooid. We hebben dan een prachtig heringericht plein, met water, bomen en veel verblijfsgebied. Reden om dit te vieren! Dit doen we op zaterdag 1 juni 2024. Tijdens dit gratis toegankelijk evenement is er de hele dag van alles te doen voor jong en oud. Zo is er behalve muziek en dans onder andere een kidsarea bij het waterelement, kun je een audiotour doen over de geschiedenis van de Grote Markt en zijn er theatervoorstellingen. Ook de ‘aanwonenden’ van de Grote Markt vieren met ons mee. Zo kun je in de Martinikerk genieten van optredens van koren, houden studentenverenging Vindicat en Grand Theatre een open huis met rondleidingen en ben je welkom in het Stadhuis om de archeologische vondsten uit de Grote Markt te bewonderen. 's Avonds is het tijd voor een feestje! De avond wordt geopend met een optocht van het Broken Brass Ensemble. Hierna volgen diverse artiesten die ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Om 00.00 uur is het programma afgelopen. Kom jij op zaterdag 1 juni 2024 ook jouw Grote Markt vieren?

 Vriendelijke groet,

 Projectteam Herinrichting Grote Markt

 

 

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo