Vergaderingen

Vergaderingen en vergaderroosters

Op deze pagina ziet u alle vergaderingen van de gemeenteraad van Groningen.
Wekelijkse en maandelijkse planning kunt u zien via de raadskalender. De jaarlijkse planning vindt u in het voorlopige vergaderrooster 2022.

Gewijzigd: Gecombineerde commissie is nu Politieke woensdag (Dag agenda) !

Alle voorbereidende raadsvergaderingen (eerder commissievergaderingen genoemd) zijn terug te vinden onder 'Poltieke woensdag (Dag agenda)'.
Dit is één agenda met alle te bespreken onderwerpen van de hele woensdag (die begint op de tijd van de eerste vergadering) met een tijdsaanduiding en locatie per te bespreken onderwerp. Ook staat per onderwerp aangegeven of er kan worden ingesproken en of het live wordt uitgezonden. Er is gekozen voor 1 agenda voor de gehele dag omdat er meerdere vergaderingen plaatsvinden op 1 dag en deze anders lastig terug te vinden zijn in het overzicht. Op deze manier zie je de hele dag in 1 scherm. Voor een totaaloverzicht van de Politieke Woensdag kijk je in de dagplanning een pdf document bovenaan de agenda. Kijk voor meer informatie bij: nieuwe werkwijze raad

Besluitenlijsten en verslagen

Na afloop van de vergaderingen worden de besluitenlijsten van de vergaderingen (meestal een dag later) bovenaan de agenda van die vergadering gehangen.
Verslagen worden bovenaan de betreffende vergadering gehangen zodra zij beschikbaar zijn (ca. 2 weken later).

Videofragmenten en ondertiteling in 2020

De Live-uitzending, tijdens de vergadering, verschijnt in het groot op de hoofdpagina van de website en ook op de betreffende agenda.
Na de vergadering zijn de videofragmenten per agendapunt aan te klikken aan de rechterkant van het agendapunt. (soms duurt het even voordat deze klaar staan)
Via de cc knop rechtsonderin de video kunt u de ondertiteling aan en uit zetten.

Archief

Per vergadercategorie is aan de rechterkant een archiefknop voor de vergaderingen die eerder plaatsvonden.
Via de knop onderaan deze pagina (gearchiveerde vergadercategorieën) ziet u de vergadercategorieën en vergaderingen van  vorige raadsperioden (ook van Haren en Ten Boer).

Corona en raadsvergaderingen:

voor meer informatie over raadsvergaderingen tijdens deze situatie met het Coronavirus zie deze link.


Vergadercategorieën

 
Gearchiveerde vergadercategorieën