Geeske de Vries

Let op: Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Naam: Geeske de Vries

geeske.devries@raadgroningen.nl

Algemeen

Mijn naam is Geeske de Vries. Ik woon inmiddels ruim 10 jaar met veel plezier in Groningen. Vanuit Leeuwarden ben ik, na een jaar als skileraar in Oostenrijk te hebben gewerkt, op mijn 18e in Groningen komen wonen. In Groningen ben ik rechten gaan studeren. Tijdens mijn studie ben ik begonnen met een eigen bedrijf: Terugvorderen.nl. Met Terugvorderen.nl hielp ik mensen bij het terugvorderen van bemiddelingskosten die ze voor huurwoningen moesten betalen. Momenteel werk ik als bedrijfsjurist bij Brunel. In mijn vrije tijd ga ik nog steeds graag skiën, reis ik veel en speel ik computerspellen. Overigens moet ik zeggen dat mijn vrije tijd wel iets beperkter is geworden door alle vergaderingen, bijeenkomsten en stukken van de gemeenteraad. Gelukkig zitten we met vier personen in de gemeenteraad, en hebben we een team van enthousiaste commissieleden en fractiemedewerkers. Zo kunnen we het werk goed verdelen!

Namens de VVD en de inwoners van Groningen zit ik sinds 1 januari 2019 in de gemeenteraad. Ik houd me hier bezig met onderwerpen uit de commissies Ruimte & Wonen en Werk & Inkomen. Dat betekent dat ik aan de slag ga met bijvoorbeeld woningbouw en met de ondernemers in onze mooie gemeente. Met mijn juridische achtergrond en mijn ervaring als ondernemer zet ik me graag in voor een gemeente waarin iedereen de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen.

Ik heb niet de illusie alles te weten wat zich in Groningen afspeelt. Daarom sta ik open voor jullie informatie, meningen en ideeën. Neem dus vooral contact met mij op! Dat kan via: geeske.devries@raadgroningen.nl.


Nevenfuncties

Nevenfuncties

  • Juridisch adviseur

Functie historie

2022

  • Onbekend - 29 mrt. 2022 Raadslid, VVD
  • Onbekend - 29 mrt. 2022 Gemeenteraadslid, Gemeenteraad
  • Onbekend - 29 mrt. 2022 Gemeenteraadslid, Begeleidingscommissie mobiliteitsvisie en spoorzone
  • Onbekend - 29 mrt. 2022 Gemeenteraadslid, Begeleidingscommissie Democratische Vernieuwing en participatie
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens