Herman Pieter Ubbens

Let op: Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Algemeen

 

Herman Pieter (1984) is getrouwd en woont met zijn vrouw in de Groningse wijk de Hoogte. Hij is werkzaam als leraar aardrijkskunde op een middelbare school in Assen. Herman Pieter is van 2014 tot 31 maart 2022 raadslid geweest voor het CDA in Groningen. 
 

 Waarom het CDA?  

"Het CDA is een partij die gelooft in de kracht van de samenleving, juist door mensen en organisaties in hun kracht te zetten komen we tot een betere samenleving. Ook de zorgen voor onze naasten en onze omgeving zijn belangrijke kernwaarden van het CDA. Tenslotte heb ik voor het CDA gekozen omdat ik juist in deze tijd geloof in de waarde van een genuanceerd standpunt en dat past bij het CDA. "    
 
Waar wil jij je sterk voor maken in Groningen?  

"Een stad waarin een sterk verenigingsleven en gemeenschapszin bestaat, waar mensen naar elkaar omkijken en zorgen voor hun leefomgeving. Daarom heb ik me de laatste jaren intensief ingezet voor een schoner Groningen. Het onderhoud van onze gemeente moet omhoog. Kijk daarbij niet alleen naar de binnenstad, maar juist ook naar de overige wijken en dorpen die onze gemeente rijk is. Er is meer geld nodig om het onderhoudsniveau van de gemeente omhoog te brengen.


Nevenfuncties

Nevenfuncties

  • Docent aardrijkskunde LS Vincent van Gogh Assen

Functie historie

2023

  • Onbekend - 21 jul. 2023 Woordvoerder, CDA
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens